Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2009 21:46 - Римляни 13, Новият Световен Ред,Свинският и Птичият грип
Автор: neo7 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2239 Коментари: 1 Гласове:
2



Римляни 13:1-2
1. Всеки човек да се покорява на властите, които са над него; защото няма власт, която да не е от Бога, и колкото власти има, те са отредени от Бога.
2. Затова, който се противи на властта, противи се на Божията наредба; а които се противят ще навлекат осъждане на себе си.


От няколко години в САЩ, пастори биват инструктирани да проповядват горните стихове с цел подготовка за бъдещо военно положение. До момента над 26 000 пастори са вербувани от FEMA (Американската агенция за извънредните ситуации).
Целта е при случай на бедствие всички в купом, мирно и тихо да се насочат към лагерите с цел защита. Каквото и да става хората трябва да се подчиняват на правителството. Да бъдат вкарани в концентрационни лагери и пазени с оръжие, да бъдат маркирани, да бъдат наблюдавани денонощно, да бъдат ваксинирани, личните им свободи снижени до минимум, без право на глас. И всичко това за тяхно добро.
По такъв начин управляващия елит подготвя хората за Новият Световен Ред (НСР).
Едва ли е нужно да споменавам, че противниците на НСР ще бъдат брутално избити.

На територията на САЩ има над 800 лагера, напълно функционални с постоянна охрана и инфраструктура, но все още празни. Капацитетът на повечето е ~20 000 души. Най-големият лагер се намира край Феърбанкс, Аляска и може да побере до 2 000 000 души с умствени проблеми (или класифицирани, като такива).

Междувременно текат акции за изземване на личното оръжие на гражданите, с цел по-малка съпротива срещу бъдещото военно положение.
Отделно на различни места има струпани контейнери, които могат да поберат до няколко тела в случай на нужда. 500 000 контейнера, само на едно място не е случайност.

Наскоро бе направена прогноза, че  неизбежната пандемия от птичи и свински грип Ще и Е убила милиони души по света.
Вирусът на птичия грип при нормални условия е безобиден. До момента жертвите починали от птичи грип са били в близост до места с голяма смъртност на птици в комбинация с висока токсичност в обкръжаващата среда. Благодарение на интоксикацията от химикали на организма и последващото сваляне защитата на имунната система се стига до смърт.
За да се стигне до пандемия в такива размери е необходимо първо модификация на самият вирус и второ интоксикация на организма.
В Китай е разработена ваксина (от Sanofi-Pasteur – притежаван и субсидиран от картела Рокфелер) на пандемичния щам, на птичия грип. Понеже няма как да се направи ваксина на вирус, който не съществува, можем да заключим, че генетично модифицираният (благодарение на испанският грип, който изобщо не е испански, а е създаден от американците и е едно от най-ефективните биологични оръжия изобщо) птичи грип е вече произведен.
Първа точка е изпълнена.
По втора точка от плана е необходимо да се вкарат в организма токсини на много хора в малък интервал от време. Именно тук се появява ваксината. /Ваксините по принцип са пълни с токсични субстанции и истинската им цел е съсипването на организма/
Чрез ваксинирането на повече и повече хора (благодарение на паниката) милиони хора ще приемат в организма си токсини, съсипващи имунната система и в последствие ще бъдат умъртвени от вируса.

Новият световен ред чука на вратата, той е тук. Той е в Библията и всичко ще се случи, защото е в Божият план. Нужен е само един спусък (бил той реален или изфабрикуван), за да се случат подготвяните с хилядолетия събития.
Каквото има да става, ще стане. Никой няма извинение, че не си е извадил главата от пясъка навреме.
За днешните заспали християни идващите събития ще дойдат изненадващо и ще ги сварят напълно неподготвени.


Марко 13:
35. Бдете, прочее, (защото не знаете кога ще дойде господарят на къщата – вечерта ли, или в среднощ, или когато пеят петлите, или заранта),
36. да не би, като дойде неочаквано, да ви намери заспали.
37. А каквото казвам на вас, на всички го казвам: Бдете.




Тагове:   новият,   грип,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Безпокоя се!
14.11.2009 21:52
Евгеника от най-грозен тип, която обслужва политическото решение световната популация да бъде намалена под 1 милиард души. Като е желателно световното население да е тъпо и болно.

Част първа:
Корени и същност на евгениката

Евгениката според определението, дадено от сър Франсис Галтон: “Това е учението за действията под обществен контрол, които подобряват или увреждат физически или умствено расовите качества на бъдещите поколения.” (“Eugenics is the study of the agencies under social control, that improve or impair the racial qualities of future generations, either physically or mentally” – Франсис Галтон, 1822-1911 г., един от първите и най-яростни защитници на “младата” “наука”; братовчед на Чарлз Дарвин.) Евгеника – от гр. eugenos и eugenios (старобълг.: евгенъ, евгени – благороден, благочестив).

В горното кратко определение има две страшни истини: 1) евгениката по подразбиране може да подобрява, но може и да уврежда бъдещите поколения; 2) евгениката никога не е била “под обществен контрол”, като тази истина изпъква най-ясно, когато се запознаем с историята на тази “наука” – не само от нейното формулиране до наши дни, но и в древността.

Обичаят на някои антични народи да “евтаназират” възрастните, “които само ядат и не стават за нищо”, е исторически документиран. Отзвук от тези практики е поучителната приказка за онова царство, в което избивали старците до момента, когато се появил глад. След като един възрастен мъж насочил младите към запасите от жито в мравуняците, царят отменил законите за древна евгеника. В гръцките и римските летописи са описвани случаи, когато уродливите новородени са били избивани от войниците по нареждане на пълководците или императорите. Това е продължавало и след въвеждането на християнството като официална религия – децата с малформации са били в тежест на бедните и многолюдни семейства, но църковните служители са ги сочели и като лоши поличби или дори инкарнации на дяволи.

Разбира се, ще е тенденциозно да твърдим, че не е имало съвсем никакъв “обществен контрол” върху средствата за евгеника, а тази “наука” е била упражнявана винаги само от властите. Предхристиянските вярвания на келстките народи, че елфите крадат здравите деца на хората и на тяхно място поставят хилави или слабоумни копия (т.нар. changelings), също са служели за неестествен подбор на населението. Децата, нарочени за changelings, са били подлагани на жестоки, често смъртоносни форми на предхристиянски екзорцизъм. Обикновените хора до днес извършват евгеника на домашните животни, като “давят” котета и кученца или кастрират прасетата, отглеждани само за консумация…
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: neo7
Категория: Лични дневници
Прочетен: 63924
Постинги: 22
Коментари: 29
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930